Το DMAE (διμεθυλαμινοαιθανόλη ή norcholine): είναι συσφιγκτικός παράγων και ρυθμιστικό ανάλογο της χολίνης της βιταμίνης Β και είναι προπομπός της ακετυλοχολίνης που λειτουργεί ως σταθεροποιητής και ως αντιοξειδωτικό στην κυτταρική μεμβράνη, προστατεύοντας την απο το οργανικό στρες.
Η ακετυλοχολίνη, ένας νευροδιαβιβαστής άμεσα συνδεδεμένος με τον μυικό τόνο, αυξάνει τη σφριγηλότητα του ώριμου δέρματος και μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της χαλάρωσης – του μυϊκού τόνου του προσώπου.
Το υαλουρονικό οξύ στις θεραπείες αντιγήρανσης παράγει ένα καλό συνεργικό αποτέλεσμα, βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση του δέρματος, προσδίδει στο δέρμα σφρηγιλότητα, όγκο, φυσική ελαστικότητα και σύσφιξη όπως επίσης και βαθιά ενυδάτωση καθώς διεγείρει τη λειτουργία των ινοβλαστών και τη φωτεινότητα του δέρματος.
Το DMAE προστατεύει ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα και έχει ως αποτέλεσμα την επιμύκηνση της ζωής των κυττάρων. Συγχρόνως βοηθάει στην καταπολέμηση της παραγωγής του ενζύμου τυροσινάση ενάντια στη δυσχρωμία του δέρματος. Τα οφέλη της περιλαμβάνουν μείωση των γραμμών στο μέτωπο και των λεπτών ρυτίδων γύρω από τα μάτια, καθώς και γενικότερη βελτίωση του ώριμου δέρματος.

Το Οργανικό Πυρίτιο είναι δομικό στοιχείο του συνδετικού ιστού. Η βασικότερη λειτουργία του μέσα στο σώμα είναι η ενίσχυση της δομής και της ελαστικότητας του συνδετικού ιστού.
Στη μεσοθεραπεία το οργανικό πυρίτιο χρησιμοποιείται γιατί δρα απευθείας στις ελαστικές συνδετικές ίνες του δέρματος, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη και ανάπλαση του προβληματικού δέρματος

 

 

Ενδείξεις:

  • Σύσφιξη επιδερμίδας.
  • Εξουδετέρωση ελεύθερων ριζών.
  • Αύξηση του ορίου ζωής των κυττάρων.
  • Αποτρέπει την εμφάνιση γεροντικών ή ορμονικών κηλίδων.
  • Γήρανση & Αναζωογόνηση
  • Ραγάδες

 

Σύνθεση: DMAE , ORGANIC SILICON