Η Βrera Medical Technologies είναι μια Ιταλική εταιρεία που αναπτύσσει και κατασκευάζει ιατρικές συσκευές για την αγορά της Αισθητικής Ιατρικής και Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης. Μετά από τρεις γενιές και 30 χρόνια τεχνογνωσίας, εξακολουθεί να συνδυάζει την παραδοσιακή ιταλική δημιουργικότητα και διαίσθηση με προηγμένες τεχνολογίες για να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων στον τομέα της ομορφιάς και της ιατρικής.

Η Brera Medical Technologies ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που επικεντρώθηκε σε μη επεμβατικές και απόλυτα ασφαλείς συσκευές.

Αποτελεί δε έναν αναγνωρισμένο πρωτοπόρο και ηγέτη στην παγκόσμια ιατρική αισθητική και φυσιοθεραπεία.

Πέρα από την εγχώρια αγορά η Brera Medical Technologies, εστίασε πολύ γρήγορα στην παγκόσμια αγορά, έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 10.000 συσκευές εγκατεστημένες σε πάνω από 40 χώρες. Κατέχει δε υψηλότατα μερίδια αγοράς σε χώρες όπου παραδοσιακά η Αισθητική Ιατρική αποτελεί εξέχουσα αγορά στον τομέα της Ιατρικής.

Imperium MED 400

Η τεχνολογία της Ιατρικής στην υπηρεσία της Αισθητικής. Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές προσδοκίες όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση ανάλογα με τον τρόπο ζωής, την κουλτούρα και τις ανάγκες του.

Read more

Plasmage

PLASMAGE : Στην αιχμή της Ιατρικής Τεχνολογίας
Μία νέα τεχνολογία στη δερματολογία και την ιατρική αισθητική. Το PLASMAGE είναι μια ιατρική συσκευή για την μη επεμβατική μικρο-χειρουργική.

Read more