Το Dermatic 3 είναι ένα πιστόλι μεσοθεραπείας, το οποίο λειτουργεί με συμπιεσμένο  αέρα παρέχοντας έτσι στον ιατρό μεγάλη ακρίβεια.
Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Dermatic 3 συνίσταται στη χρήση πεπιεσμένου αέρα που παρέχει μεγάλη ταχύτητα κατά την έκχυση. Αυτό εξασφαλίζει μία πολύ λιγότερο επώδυνη θεραπεία για τον ασθενή και εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια για τον ιατρό.

 

dermatic-3

Παράμετροι

Με το Dermatic 3 μπορεί κανείς να προσδιορίσει τις παρακάτω παραμέτρους κατευθείαν στο πιστόλι: ταχύτητας ριπής (από 0 έως 350 shots/min.), βάθος έκχυσης (από 1 έως 12mm), και την ποσότητα υγρού για την ένεση. Το πιστόλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην χειροκίνητη ή αυτόματη λειτουργία. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η ακρίβεια και η αναπαραγωγικότητα.

 

Lag Clamping System

Το Dermatic 3 προσφέρει το Lag Clamping System (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας), το οποίο εξασφαλίζει την μηδαμινή απώλεια υλικού. Ο πλαστικός καθετήρας (μεταξύ της σύριγγας και της βελόνας) που παρέχει το υγρό για τη μεσοθεραπεία, παραμένει κλειστός (μπλοκαρισμένος) όταν η βελόνα δεν είναι στο δέρμα.  Το Lag Clamping System επιτρέπει στο πιστόλι να παρέχει την προκαθορισμένη ποσότητα υγρού μόνο όταν η βελόνα είναι μέσα στο δέρμα (και όχι πριν η βελόνα εισχωρήσει στο δέρμα). Ο καθετήρας φράσσει, κατα τη διάρκεια που η βελόνα  είναι   στο εσωτερικό της επιδερμίδας.

 

Πλεονεκτήματα
– Ταχύτητα κατά την έκχυση, πολύ λιγότερο επώδυνη θεραπεία
– Καμία απολύτως απώλεια υλικού
– Ρυθμίσεις: ταχύτητα ριπής, ποσότητα υγρού και βάθος έκχυσης
– Επιλογή μεταξύ χειροκίνητης και αυτόματης λειτουργίας
– Εργονομία

 

Χαρακτηριστικά
Περιεχόμενο: Παραδίδεται σε  βαλίτσα με τα εξαρτήματα
Πιστοποιητικό: Σήμανση CE
Παρατήρηση: φορητή και αθόρυβη συμπιεστική συσκευή

 

Εξαρτήματα

acc-dermatic (1)Θήκη Dermatic

Σύριγγα

Καθετήρας

Προσαρμογέας σύριγγας

Ακροφύσιο που αποστειρώνεται.