Η εταιρεία Η.Μ.Ι. Hellenic Medical Imports ιδρύθηκε το 2007 με πρωταρχικό της σκοπό την εισαγωγή και εμπορία ιατρικών μηχανημάτων laser υψηλής τεχνολογίας και την εν γένει δραστηριοποίηση της στην Αισθητική Ιατρική.

Αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Ισπανικής εταιρίας Mesoestetic στην Ιατρική σειρά προϊόντων της, όπως τα σκευάσματα ενέσιμης και μη ενέσιμης Μεσοθεραπείας, τα Peelings, και τα σκευάσματα καταπολέμησης του μελάσματος, καθώς και τα προϊόντα καμπίνας και λιανικής των καλλυντικών σειρών της. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέκτησε ηγετική θέση στην συγκεκριμένη αγορά, θέση που διατηρεί έως σήμερα και που πολύ σύντομα θα την καταστήσει ακόμα πιο ισχυρή μέσω των Νέων σκευασμάτων Μεσοθεραπείας που παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε αυτό το site.

Από τις αρχές του 2007, η H.M.I. είχε ξεκινήσει την συνεργασία της με την Ελβετική εταιρία Storz Medical στον τομέα της ιατρικής αισθητικής και συγκεκριμένα στις εφαρμογές των shockwaves στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της δερματικής χαλάρωσης.

Το 2011 αυτή η συνεργασία όμως επισημοποιήθηκε αναλαμβάνοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση των ιατρικών μηχανημάτων τεχνολογίας shockwaves στον τομέα της Φυσικοθεραπείας και Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης καθώς και στον τομέα της Ουρολογίας. Τα shockwaves χαρακτηρίζονται για την ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα τους σε όλων των ειδών τις τενοντίτιδες και τενοντοπάθειες, καθώς και στους μυοσκελετικούς πόνους.

Στόχος μας και Σκοπός μας πάντοτε, η εδραίωση μας στην Ελληνική αγορά ως ενός από τους πλέον αξιόπιστους εταίρους Ιατρών και Επαγγελματιών υγείας, τόσο σε επιστημονικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

Όραμά μας η συνεχής παροχή νέων, πρωτοποριακών τεχνολογιών και θεραπειών γενικότερα στον τομέα της Ιατρικής τεχνολογίας.