mesopeel TCA 35%mesopeel TCA 15%Το Mesopeel TCA 15%  και το Mesopeel TCA 35% ενδείκνυται για δραστικές θεραπείες κατά της ήπιας φωτογήρανσης, ρυτίδων, ακτινικών και σμηγματορροϊκών κερατώσεων, δυσχρωμιών, ακμής και ουλών ακμής, θαμπής επιδερμίδας προσώπου, προβληματικής δερματικής υφής και τόνου.

Συγκεκριμένα το χημικό πήλινγκ TCA, το οποίο μπορεί να κυμανθεί ως προς την πυκνότητα του τριχλωροξικού οξέως, (15% & 35%) θεωρείται ένας πολύ αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπος για την πρόκληση μιας έντονης ανάπλασης του κουρασμένου δέρματος, που έχει χάσει τη λάμψη του. Είναι ιδανικό για την υποχώρηση των σκουρόχρωμων κηλίδων και πανάδων, την απομάκρυνση ουλών και άλλων σημαδιών που έχουν δημιουργηθεί στο δέρμα από μικροτραυματισμούς και κυρίως από ακμή, την μείωση ή απαλλαγή από μικρά σπασίματα της επιδερμίδας, τις λεπτές ρυτίδες, καθώς και για την λείανση της τραχείας επιφάνειας από φωτογήρανση.

Ο μηχανισμός δράσης του τριχλωροξικού οξέος έγκειται στη χημική πήξη των πρωτεϊνών του δέρματος. Η διείσδυση του οξέος γίνεται σταδιακά και μειώνεται σε κατώτερες στοιβάδες του δέρματος. Ο βαθμός απολέπισης εξαρτάται από τη συγκέντρωση. Μετά τη θεραπεία της περιοχής, ακολουθεί επανεπιθηλιοποίηση και η νέα επιδερμίδα είναι πιο λεία, λαμπερή και ελαστική. Με το Mesopeel TCA (35%) επιτυγχάνεται βαθύτερη απολέπιση, εξαιρετικά αποτελεσματική για τις έντονες ρυτίδες και κηλίδες.

 

Σύνθεση: Τριχλωροξικό οξύ (TCA)

 

2 Συγκεντρώσεις:

  • MESOPEEL_TCA 15%
  • MESOPEEL_TCA 35%

 

Κύκλος θεραπειών ΤCA15% :
Συνίσταται κύκλος 4 συνεδριών με ελάχιστο μεσοδιάστημα 2 εβδομάδων. Όχι περισσότερους από 2 κύκλους συνεδριών το χρόνο.

 

Κλυκλος θεραπειών TCA35% :
Το πολύ 2-3 συνεδρίες το χρόνο, με μεσοδιαστήματα τουλάχιστον 2 μηνών.