Το Mesopeel Jessner Modified είναι ιδανικό για θαμπές, ελαφρώς ρυτιδιασμένες, ευαίσθητες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες, για σημάδια γήρανσης, για επιφανειακές ουλές ακμής και για ελαφρά επιδερμικές υπερμελαγχρώσεις. Ο συνδυασμός αυτών των οξέων επιτυγχάνει την ανάκτηση του τόνου, της υφής και της λάμψης της επιδερμίδας.


mesopeel JessnerΣύνθεση:
Σαλικυλικό οξύ 14% + Γαλακτικό οξυ 14% + Κιτρικό οξύ 8%

Γαλακτικό οξύ:

Άλφα υδροξυοξύ με μικρό μοριακό βάρος και κερατολυτική δράση. Χρησιμοποιείται ως παράγοντας απολέπισης δημιουργώντας ένα παχύ στρώμα δέρματος και επιδερμίδας. Ενεργοποιεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη, και αυξάνει τη συγκέντρωση του υαλουρονικού οξέος στο εξωκυττάριο υπόστρωμα.

Σαλικυλικό οξύ:

Ένα εξαιρετικά λιπόφιλο υδροξυοξύ με απολεπιστική δράση λόγω των κερατολυτικών του ιδιοτήτων. Επίσης το σαλικυλικό οξύ ρυθμίζει το σμήγμα και έχει αντισηπτική και βακτηριοστατική δράση.

Κιτρικό οξύ:

Άλφα-υδροξυοξύ με απολεπιστικές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Επειδή έχει υψηλότερο μοριακό βάρος από το γαλακτικό οξύ, έχει μικρότερη κερατολυτική δράση.

 

Κύκλος θεραπειών:

Το πρωτόκολλο συνιστά 6 συνεδρίες με ελάχιστο μεσοδιάστημα 2 εβδομάδων. Προτείνεται 1 θεραπεία κάθε 6 μήνες για συντήρηση.