Το Melanostop peel ενδείκνυται για τη θεραπεία του μελάσματος και άλλων μελαγχρωματικών βλαβών, κυρίως της επιδερμίδας. Η αποτελεσματικότητα του βασίζεται στη συνεργεία των τριών συστατικών του, με κερατολυτική, αποχρωστική και συνδετική δράση.

 

mesopeel MelanostopΣύνθεση:
Αζελαϊκό οξύ 20% + Ρεζορκίνη 10% + Φυτικό οξύ 6%

Αζελαϊκό οξύ:

Ένα κορεσμένο δικαρβονικό οξύ που ενδείκνυται για τη θεραπεία του μελάσματος, καθώς αναστέλλει τη δράση της τυροσινάσης. Είναι ένα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό και ενισχύει την ομαλή κερατινοποίηση.

Ρεζορκίνη:

Παράγωγο της φαινόλης με κερατολυτική δράση και δυνατότητα διάσπασης των πρωτεϊνών του δέρματος. Βελτιώνει την υφή του δέρματος και καταπολεμά τις υπερμελαγχρώσεις.

Φυτικό οξυ:

Ισχυρός συνδετικός, αποχρωστικός και αντιοξειδωτικός παράγοντας. Ένα ισχυρό οξύ, του οποίου η δράση στο δέρμα προκαλεί χημική απολέπιση. Αναστέλλει τη δράση της τυροσινάσης και μειώνει τη σύνθεση της μελανίνης. Παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και μειώνει τη δράση των βλαβερών ακτινών UV.

 

 

Κύκλος θεραπειών:
Το πρωτόκολλο συνιστά 6 συνεδρίες με ελάχιστο μεσοδιάστημα 2 εβδομάδων. Προτείνεται 1 θεραπεία κάθε 6 μήνες για συντήρηση.