Έντονα σημάδια γήρανσης

Ενδείκνυται για τα εντατική θεραπεία του δέρματος με φωτογήρανση, κηλίδες, σημάδια ακμής και διάφορες ατέλειες

 

glycolic-bodegon-medico(1)Συγκεντρώσεις: 20%, 35%, 50%, 70%

Το Glycolic peel AG βασίζει τη δράση του στις αναζωγονητικές ιδιότητες του γλυκολικού οξέος, του οποίου η χημική ονομασία είναι υδροξυαιθανοϊκό οξύ. Είναι ένα οργανικό οξύ που παράγεται από το σακχαροκάλαμο, πλούσιο σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, φυτικές ορμόνες και σάκχαρο με εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες.

Το γλυκολικό οξύ θεωρείται από τα καταλληλότερα προϊόντα, καθώς το μικρό μοριακό του βάρος του επιτρέπει να εισχωρεί στις κατώτερες στιβάδες του δέρματος διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος, τη δημιουργία του κολλαγόνου και την αναγεννητική ικανότητα των κυττάρων.

Οι κυριώτερες ενδείξεις του γλυκολικού οξέος είναι η αντιμετώπιση της φωτογήρανσης, της ακμής, του μελάσματος, των γεροντικών κηλίδων και των ραβδώσεων. Στην φωτογήρανση και γενικά στη γήρανση του δέρματος, όπου το δέρμα είναι τραχύ, αφυδατωμένο, κουρασμένο και έχει χάσει την ελαστικότητα του, η χρήση του γλυκολικού οξέος έχει θεαματικά αποτελέσματα. Το δέρμα αποκτά την ελαστικότητα του, μειώνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες του προσώπου, εξαφανίζονται οι ακτινικές υπερκερατώσεις και γενικά το δέρμα γίνεται λείο, απαλό και ενυδατωμένο.

Κατά τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων το Glycolic peel AG της Mesoestetic ευνοεί την αποβολή των τοξινών από το δέρμα, ενώ παράλληλα βοηθάει στην οξυγόνωση του. Η υγραντική δράση του γλυκολικού οξέος διατηρεί το δέρμα φρέσκο και συγχρόνως εμποδίζει την προώρη γήρανση του.