ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

 

Σύμφωνα με την οδηγία MDD 93/42/EEC.

 

mesohyal_HYALURONICΤο ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ είναι βασικό συστατικό της ενδιάμεσης κυτταρικής στοιβάδας. Η κύρια λειτουργία του είναι η διατήρηση των επιπέδων υγρασίας του δέρματος, δημιουργώντας ένα μόνιμο φυσιολογικό αποτέλεσμα. Είναι μέρος του συνδετικού ιστού του δέρματος και είναι ένα θεμελιώδες στοιχείο για την αύξηση της σφριγηλότητας και ελαστικότητας του δέρματος, διατηρώντας την υποστηρικτική δομή του χορίου. Με τα χρόνια τα επίπεδα παραγωγής υαλουρονικού οξέος μειώνονται στον οργανισμό, προκαλώντας αφυδάτωση του δέρματος, λεπτές γραμμές, ρυτίδες και ορατά σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο. Το δέρμα χάνει τη φυσική του υφή και ελαστικότητα, χαλαρώνει και εμφανίζονται λεπτές γραμμές και πτυχές, οι οποίες αλλάζουν το οβάλ του προσώπου.

Το MESOHYAL™ είναι ένα ελαστικό διαφανές gel απο υαλουρονικό οξύ, δεν είναι ζωικής προέλευσης, προέρχεται από βιο-ζύμωση και είναι τελείως βιοσυμβατό. Με ένεση εκχύεται στο ανώτερο στρώμα του δέρματος και απορροφάται φυσιολογικά χωρίς να προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις.

Το MESOHYAL™ χρησιμοποιείται επίσης ως συμπλήρωμα πριν ή μετά από οποιαδήποτε θεραπεία με Αλλαντική Τοξίνη.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ολοκληρώνεται σε διάρκεια 20 λεπτών, έτσι ώστε ο ασθενής να είναι σε θέση άμεσα να συνεχίσει τις καθημερινές του δραστηριότητες. Αν και η θεραπευτική διαδικασία εξαρτάται από την ηλικία του ασθενή και την κατάσταση του δέρματος, απαιτούνται οπωσδήποτε 3-4 συνεδρίες σε μία περίοδο 3-4 εβδομάδων.

Παρ’όλο που η δράση αποκατάστασης του MESOHYAL™ είναι άμεση και διαρκής, δεν σταματάει τη διαδικασία γήρανσης. Γι’αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να προβαίνει κανείς σε περιοδικές θεραπείες κάθε 4-6 μήνες, αν επιθυμεί να διατηρήσει μία υγιή εμφάνιση του δέρματος