Συμμορφώνεται με την οδηγία MDD 93/42/EEC

mesohyal X-DNAΤο mesohyal™ X-DNA  είναι ένα διάλυμα που διεγείρει την ανάπλαση του δέρματος και περιέχει ένα μείγμα υψηλά πολυμερισμένου δεοξυριβονουκλεοτιδίου σε μία βάση Υαλουρονικού οξέως (HP sodium DNA).

Αυτό το μείγμα συστατικών διαθέτει ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες και επίσης αποκαθιστά τις πρωτεΐνες των κυττάρων και τον συνδετικό ιστό του δέρματος ενεργοποιώντας των μεταβολισμό των κυττάρων.

Το mesohyal™ X-DNA προστατεύει την κυτταρική μεμβράνη από τις επιδράσεις των ελεύθερων ριζών και ενθαρρύνει την αναδόμηση του δέρματος προάγοντας την σύνθεση του κολλαγόνου.

 

Πάντα στηριζόμενοι στην διάγνωση του αισθητικού προβλήματος του ασθενούς, το mesohyal X-DNA είναι το ιδανικό συστατικό για την δημιουργία cocktails με άλλα προϊόντα από την σειρά mesohyal όπως με το:

mesohyal HYALURONIC : για ενυδάτωση του δέρματος και αναζωογόνηση
mesohyal NCTC 109 : για μία έντονα αναζωογονητική δράση
mesohyal VITAMIN C : για μία έντονα αντιοξειδωτική δράση
mesohyal DMAE : για σύσφιξη
mesohyal ORGANIC SILICON : για αναγέννηση και αναδόμηση του δέρματος.
mesohyal OLIGOELEMENTS: για διέγερση του εξωκυττάριου χώρου του δέρματος
mesohyal BIOTIN : για ενεργοποίηση του μεταβολισμού των κυττάρων
mesohyal CARNITINE: για επιτάχυνση του μεταβολισμού των λιπαρών οξέων
mesohyal ARTITCHOKE : για ενεργοποίηση των λιπολυτικών διεργασιών και αποτοξίνωση του οργανισμόυ
mesohyal MELLOT: για ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας

 

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ διαρκεί γύρω στα 20 με 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Το θεραπευτικό πρωτόκολλο θα εξαρτηθεί από την ηλικία του ασθενούς και την κατάσταση του δέρματος του. Συνήθως απαιτούνται από 5 έως 10 συνεδρίες με μεσοδιάστημα μίας έως δύο εβδομάδων.

 

Μολονότι η αναζωογονητική και αντιγηραντική δράση του mesohyal XDNA είναι άμεσα εμφανείς και μακράς διάρκειας, οι ασθενείς θα πρέπει να ακολουθούν μία υγιεινή διατροφή και δίαιτα καθώς και να εκτελούν επαναληπτικές θεραπείες κάθε 6 μήνες προκειμένου να διατηρείται η υγιής όψη του δέρματος. Αυτή η περίοδος είναι δυνατόν να επιμηκυνθεί ή και να ελαττωθεί ανάλογα πάντα με τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί.

 

Το mesohyal X-DNA διατίθεται σε φιαλίδια των 3ml. Το κάθε φιαλίδιο προορίζεται για μία χρήση σε έναν μόνο ασθενή.

 

Συσκευασία : Κουτί με 5 φιαλίδια των 3ml