ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ – ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ

 

Συμμορφώνεται με την οδηγία MDD 93/42/EEC

 

mesohyal VITAMINC

Το mesohyal VITAMIN C είναι ένα αντιοξειδωτικό διάλυμα που συνδυάζει το ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C) με μεταλλικά άλατα σε μία βάση υαλουρονικού οξέως. Η υψηλή συγκέντρωση σε βιταμίνη C, του χαρίζει τις εξής ιδιότητες :

Διπλά αντιοξειδωτική δράση : εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες των κυττάρων, και συμμετέχει στην ανασύνθεση της άλφα-τοκοφερόλης, την ενεργή μορφή της βιταμίνης Ε, αναγκαία για την προστασία των κυτταρικών μεμβρανών των λιπιδίων.
Προστασία ενάντια στην UVA και UVB : μέσω της εξουδετέρωσης των ελεύθερων ριζών, η βιταμίνη C επιφέρει μία προληπτική αλλά και καταπραϋντική δράση ενάντια στην φθορά της οξείδωσης της υπεριώδης ακτινοβολίας στα κύτταρα της επιδερμίδας.
Λάμψη : χαρίζει λάμψη στο πρόσωπο και βελτιώνει της μελαχρωματικές βλάβες διαφόρων αιτιών. Επιφέρει αδρανοποίηση της τυροσινάσης, οπότε και δρα προληπτικά στον σχηματισμό υπερμελαχρώσεων.
Προάγει την σύνθεση του κολλαγόνου : η βιταμίνη C διεγείρει την σύνθεση του κολλαγόνου μέσω της ενεργοποίησης του ρυθμιστικού του γονιδίου και δρώντας ως ένας συν-παράγοντας για την υδροξυλίωση του προκαλλαγόνου Ι και ΙΙΙ, πρόδρομες ουσίες του κολλαγόνου του δέρματος. Εμπλέκεται επίσης στην σύνθεση βασικών συστατικών του εξωκυττάριου χώρου του συνδετικού ιστού καθώς και στην ενεργοποίηση των πεπτιδικών ορμονών όπως και στον καταβολισμό της τυροσίνης.

 

Εν μέσω της γενικότερης φιλοσοφίας της μεσοθεραπείας και πάντα στηριζόμενοι στην διάγνωση του αισθητικού προβλήματος του ασθενούς, το mesohyal VITAMIN C μπορεί να συνδυαστεί με:

mesohyal HYALURONIC : για θεραπεία υψηλής συγκέντρωσης σε Υαλουρονικό οξύ.
mesohyal BIOTIN : για ενεργοποίηση του μεταβολισμού των κυττάρων
mesohyal DMAE : για μία συσφιγκτική δράση
mesohyal NCTC 109 : για μία έντονα αναζωογονητική δράση

 

Προκειμένου να επιτύχουμε ένα ομογενές διάλυμα μεσοθεραπείας, θα πρέπει πρώτα να προστεθεί στην σύριγγα το υλικό με το υψηλότερο ιξώδες (mesohyal HYALURONIC) και μετά να προστεθούν τα υπόλοιπα υλικά σε ίση αναλογία.

 

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ διαρκεί το πολύ 20 λεπτά και ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Αν και το θεραπευτικό πρωτόκολλο πάντα εξαρτάται από την ηλικία του ασθενούς και από την κατάσταση του δέρματός του, συνήθως απαιτούνται γύρω στις 5 συνεδρίες στις εβδομάδες 1,2,3,5 και 7.

 

Μολονότι οι αναπλαστικές και αντιγηραντικές δράσεις του  mesohyal VITAMIN C είναι άμεσα  εμφανείς και μακράς διάρκειας, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά  τις επιπτώσεις της γήρανσης. Συνεπώς τακτικές θεραπείες συντήρησης θα πρέπει να εφαρμόζονται κάθε 6 μήνες προκειμένου να διατηρείται η υγιής όψη του δέρματος. Αυτή η περίοδος είναι δυνατόν να επιμηκυνθεί ή και να ελαττωθεί ανάλογα πάντα με τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί.

 

Το mesohyal VITAMIN C διατίθεται σε αμπούλες των 5ml. Η κάθε αμπούλα προορίζεται για μία χρήση σε έναν μόνο ασθενή. Η δράση της μπορεί να μεγιστοποιηθεί με την χρήση διαλυμάτων μεσοθεραπείας διαφόρων υλικών.