ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

 

Συμμορφώνεται με την οδηγία MDD 93/42/EEC

 

mesohyal_ORGANIC SILICON

Το mesohyal ORGANIC SILICON είναι ένα διάλυμα αναγέννησης και αναδόμησης του δέρματος που συνδυάζει το οργανικό πυρίτιο σε μία βάση υαλουρονικού οξέως.
Το οργανικό πυρίτιο σταθεροποιεί και διατηρεί την δομή του δέρματος, διεγείροντας τους ινοβλάστες και ενισχύοντας την σύνθεση των ινών κολλαγόνου, της ελαστίνης και των πρωτεογλυκανών.
Η ενυδατική δράση όπως και αυτή του μίκρο-γεμίσματος του υαλουρονικού οξέως που περιέχεται στο mesohyal ORGANIC SILICON, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, διατηρώντας την ενυδάτωση του και μειώνοντας τα σημάδια του γήρατος.

 

 

Εν μέσω της γενικότερης φιλοσοφίας της μεσοθεραπείας και πάντα στηριζόμενοι στην διάγνωση του αισθητικού προβλήματος του ασθενούς, το mesohyal ORGANIC SILICON είναι το ιδανικό συστατικό για την δημιουργία cocktails με άλλα υλικά της σειράς mesohyal :

mesohyal HYALURONIC : για ενυδάτωση του δέρματος και αναζωογόνηση
mesohyal NCTC 109 : για μία έντονα αναζωογονητική δράση
mesohyal VITAMIN C : για μία έντονα αντιοξειδωτική δράση
mesohyal DMAE : για συσφιγκτική δράση
mesohyal BIOTIN : για ενεργοποίηση του μεταβολισμού των κυττάρων
mesohyal CARNITINE : για αύξηση της παραγωγής ενέργειας
mesohyal ARTITCHOKE : για ενεργοποίηση των λιπολυτικών διεργασιών
mesohyal MELILOT : για αντιμετώπιση της οιδηματώδους κυτταρίτιδας

 

Προκειμένου να επιτύχουμε ένα ομογενές διάλυμα μεσοθεραπείας, θα πρέπει πρώτα να προστεθεί στην σύριγγα το υλικό με το υψηλότερο ιξώδες (mesohyal HYALURONIC) και μετά να προστεθούν τα υπόλοιπα υλικά σε ίση αναλογία.

 

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ διαρκεί το πολύ 20 με 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Το θεραπευτικό πρωτόκολλο πάντα εξαρτάται από την ηλικία του ασθενούς και από την κατάσταση του δέρματός του. Συνήθως απαιτούνται γύρω στις 5 με 10 συνεδρίες ανά 1 με 2 εβδομάδες.

 

Μολονότι οι αναπλαστικές και αντιγηραντικές δράσεις του  mesohyal ORGANIC SILICON είναι άμεσα  εμφανείς και μακράς διάρκειας, σε καμία περίπτωση δεν παύει τις επιπτώσεις της γήρανσης ή των βλαβερών συνηθειών. Συνεπώς τακτικές θεραπείες συντήρησης θα πρέπει να εφαρμόζονται κάθε 6/8 μήνες, προκειμένου να διατηρείται η υγιής όψη του δέρματος. Αυτή η περίοδος είναι δυνατόν να επιμηκυνθεί ή και να ελαττωθεί ανάλογα πάντα με τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί.

 

Το mesohyal ORGANIC SILICON διατίθεται σε αμπούλες των 5ml. Η κάθε αμπούλα προορίζεται για μία χρήση σε έναν μόνο ασθενή.

 

Συσκευασία : Κουτί με 20 αμπούλες των 5ml