ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΚΥΤΤΑΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

 

Συμμορφώνεται με την οδηγία MDD 93/42/EEC

 

mesohyal Oligoelements

Το mesohyal™ OLIGOELEMENTS είναι ένα διάλυμα αναζωογόνησης που συνδυάζει μία ποικιλία από ιχνοστοιχεία με μία βάση υαλουρονικού οξέως.
Τα ιχνοστοιχεία είναι σημαντικοί συμπαράγοντες για την δραστηριότητα των ενζύμων στον μεταβολισμό  μας και για την σωστή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος. Αποτελούν ζωτικής σημασίας στοιχεία για την σύσταση του εξωκυττάριου χώρου του δέρματος, καθώς διαθέτουν αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες, οι οποίες είναι θεμελιώδεις στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος.
Καθώς το υαλουρονικό οξύ δεσμεύει τα 9 ιχνοστοιχεία, το mesohyal™ OLIGOELEMENTS παρέχει στο δέρμα τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται προκειμένου να ενεργοποιήσει τις μεταβολικές διαδικασίες του δέρματος και να προάγει τις βιολογικές λειτουργίες των κυττάρων, βελτιώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την δομή του δέρματος και μειώνοντας τα σημάδια του γήρατος.

 

Πάντα στηριζόμενοι στην διάγνωση του αισθητικού προβλήματος του ασθενούς, το mesohyal OLIGOELEMENTS είναι το ιδανικό συστατικό για την δημιουργία cocktails με άλλα προϊόντα από την σειρά mesohyal όπως με το:

mesohyal HYALURONIC : για ενυδάτωση του δέρματος και αναζωογόνηση
mesohyal NCTC 109 : για μία έντονα αναζωογονητική δράση
mesohyal VITAMIN C : για μία έντονα αντιοξειδωτική δράση
mesohyal DMAE : για σύσφιξη
mesohyal ORGANIC SILICON : για αναγέννηση και αναδόμηση του δέρματος.
mesohyal BIOTIN : για ενεργοποίηση του μεταβολισμού των κυττάρων
mesohyal CARNITINE: για επιτάχυνση του μεταβολισμού των λιπαρών οξέων|
mesohyal ARTITCHOKE : για ενεργοποίηση των λιπολυτικών διεργασιών και αποτοξίνωση του οργανισμόυ
mesohyal MELLOT: για ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας

 

Για δημιουργία cocktails με το mesohyal HYALURONIC, θα πρέπει πρώτα να προστεθεί αυτό, στην σύριγγα λόγω του υψηλότερου ιξώδες του. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα έχει επιτευχθεί ένα ομογενές διάλυμα μεσοθεραπείας.

 

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ διαρκεί γύρω στα 20 με 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Το θεραπευτικό πρωτόκολλο θα εξαρτηθεί από την ηλικία του ασθενούς και την κατάσταση του δέρματος του. Συνήθως απαιτούνται από 5 έως 10 συνεδρίες με μεσοδιάστημα μίας έως δύο εβδομάδων.

 

Μολονότι η αναζωογονητική και αντιγηραντική δράση του mesohyal  OLIGOELEMENTS είναι άμεσα εμφανείς και μακράς διάρκειας, οι ασθενείς θα πρέπει να ακολουθούν μία υγιεινή διατροφή και δίαιτα καθώς και να εκτελούν επαναληπτικές θεραπείες κάθε 6 μήνες προκειμένου να διατηρείται η υγιής όψη του δέρματος. Αυτή η περίοδος είναι δυνατόν να επιμηκυνθεί ή και να ελαττωθεί ανάλογα πάντα με τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί.

 

Το mesohyal OLIGOELEMENTS διατίθεται σε αμπούλες των 5ml. Η κάθε αμπούλα προορίζεται για μία χρήση σε έναν μόνο ασθενή.

 

Συσκευασία : Κουτί με 20 αμπούλες των 5ml