ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

 

Συμμορφώνεται με την οδηγία MDD 93/42/EEC

 

mesohyal_NCTC109

 

Το MESOHYAL NCTC 109 είναι ένα διάλυμα αναζωογόνησης που συνδυάζει το Υαλουρονικό οξύ με ένα σύμπλεγμα βιταμινών, αμινοξέων, μεταλλικών αλάτων και συνενζύμων. Η μεγάλη ποικιλία απαραιτήτων μικροθρεπτικών συστατικών παρέχουν ανακούφιση στον δερματικό ιστό και ενισχύουν την αναδόμηση των κυττάρων. Η ισορροπημένη φόρμουλα του  MESOHYAL NCTC 109 διεγείρει της βιοχημικές διεργασίες των κυττάρων και τροφοδοτεί τα κύτταρα του συνδετικού ιστού με πλούσια θρεπτικά συστατικά.

 

 

Βιταμίνες έχουν αντιοξειδωτική δράση και διεγείρουν τις διαδικασίες αναζωογόνησης του δέρματος. Αντισταθμίζουν την έλλειψη φυσιολογικών ουσιών στο γηρασμένο δέρμα.
Αμινοξέα δρουν ως φυσιολογικοί παράγοντες που διεγείρουν την σύνθεση των πρωτεϊνών, προάγοντας την αναζωογόνηση του δέρματος.
Μεταλλικά Άλατα αποτελούν βασικά συστατικά της σύστασης του εξωκυττάριου υγρού των κυττάρων του δέρματος.
Συνένζυμα δρουν ως φυσιολογικές ουσίες οι οποίες διεγείρουν τις απαραίτητες διαδικασίες αναγέννησης του δέρματος.

 

Το MESOHYAL NCTC 109 ενδείκνυται για την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος ιδιαιτέρως σε περιοχές όπου αυτό είναι πολύ λεπτό όπως περιοφθαλμικά και στο άνω χείλος. Για την θεραπεία περιοχών που το δέρμα είναι πιο παχύ όπως οι παρειές, το πιγούνι και οι περιστοματικές αυλακώσεις, είναι δυνατόν να συνδυαστεί με το MESOHYAL HYALURONIC, το οποίο διαθέτει υψηλή συγκέντρωση Υαλουρονικού. Προκειμένου να επιτύχουμε ένα ομογενές διάλυμα, θα πρέπει πρώτα να προστεθεί στην σύριγγα ίση ποσότητα από το υλικό με το υψηλότερο ιξώδες (MESOHYAL HYALURONIC) και μετά να προστεθεί το MESOHYAL NCTC 109.

 

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ διαρκεί το πολύ 20 λεπτά και ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Αν και το θεραπευτικό πρωτόκολλο πάντα εξαρτάται από την ηλικία του ασθενούς και από την κατάσταση του δέρματός του, συνήθως απαιτούνται γύρω στις 5 συνεδρίες στις εβδομάδες 1,2,3,5 και 7.

 

Μολονότι οι αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες του  MESOHYAL NCTC 109 είναι άμεσα  εμφανείς και μακράς διάρκειας, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά  τις επιπτώσεις της γήρανσης. Συνεπώς τακτικές θεραπείες συντήρησης θα πρέπει να εφαρμόζονται κάθε 6 μήνες προκειμένου να διατηρείται η υγιής όψη του δέρματος.

 

Το  MESOHYAL NCTC 109 διατίθεται σε φιαλίδια των 5ml. Το κάθε φιαλίδιο προορίζεται για μία χρήση σε έναν μόνο ασθενή. Η δράση του μπορεί να μεγιστοποιηθεί με την χρήση διαλυμάτων μεσοθεραπείας που περιέχουν Υαλουρονικό οξύ.