ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ

 

Συμμορφώνεται με την οδηγία MDD 93/42/EEC

 

mesohyal_DMAE

Το mesohyal DMAE είναι ένα διάλυμα σύσφιξης που συνδυάζει την δυμεθυλαμινοεθανόλη σε μία βάση υαλουρονικού οξέως.
Το DMAE είναι πρόδρομος της ακετυλχολίνης, ένας νευροδιαβιβαστής που συμμετέχει στην αύξηση του μυϊκού τόνου. Η δράση του επιφέρει σφριγηλότητα στους ιστούς που υποβάλλονται στην διαδικασία του γήρατος, εξουδετερώνοντας με επιτυχία την χαλάρωση.
Το DMAE επίσης δρα ως σταθεροποιητής όπως και ως μέσω αντιοιξείδωσης για την κυτταρική μεμβράνη, προστατεύοντάς τη από το οξειδωτικό στρες. Συνεισφέρει στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και τις τοξίνες, βοηθώντας το να διατηρήσει τα θρεπτικά του συστατικά.
Στην μεσοθεραπεία το mesohyal DMAE είναι το ιδανικά συνεργικό συμπλήρωμα του mesohyal HYALURONIC με υψηλή συγκέντρωση σε Υαλουρονικό οξύ. Πέραν από την επανενεργοποίηση της λειτουργίας των ινοβλαστών του γηρασμένου δέρματος, ο συγκεκριμένος συνδυασμός ουσιών επιφέρει βαθιά ενυδάτωση και σφριγηλότητα στο δέρμα ενώ βελτιώνει την γενικότερη εμφάνιση του δέρματος.

 

Εν μέσω της γενικότερης φιλοσοφίας της μεσοθεραπείας και πάντα στηριζόμενοι στην διάγνωση του αισθητικού προβλήματος του ασθενούς, το mesohyal DMAE μαζί με το mesohyal HYALURONIC μπορεί να συνδυαστεί και με:

mesohyal BIOTIN : για ενεργοποίηση του μεταβολισμού των κυττάρων
mesohyal VITAMIN C : για μία έντονα αντιοξειδωτική δράση
mesohyal NCTC 109 : για μία έντονα αναζωογονητική δράση

 

Προκειμένου να επιτύχουμε ένα ομογενές διάλυμα μεσοθεραπείας, θα πρέπει πρώτα να προστεθεί στην σύριγγα το υλικό με το υψηλότερο ιξώδες (mesohyal HYALURONIC) και μετά να προστεθούν τα υπόλοιπα υλικά σε ίση αναλογία.

 

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ διαρκεί το πολύ 20 λεπτά και ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Αν και το θεραπευτικό πρωτόκολλο πάντα εξαρτάται από την ηλικία του ασθενούς και από την κατάσταση του δέρματός του, συνήθως απαιτούνται γύρω στις 5 συνεδρίες στις εβδομάδες 1,2,3,5 και 7.

 

Μολονότι οι αναπλαστικές και αντιγηραντικές δράσεις του  mesohyal DMAE είναι άμεσα  εμφανείς και μακράς διάρκειας, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά  τις επιπτώσεις της γήρανσης. Συνεπώς τακτικές θεραπείες συντήρησης θα πρέπει να εφαρμόζονται κάθε 6 μήνες, προκειμένου να διατηρείται η υγιής όψη του δέρματος. Αυτή η περίοδος είναι δυνατόν να επιμηκυνθεί ή και να ελαττωθεί ανάλογα πάντα με τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί.

 

Το mesohyal DMAE διατίθεται σε αμπούλες των 5ml. Η κάθε αμπούλα προορίζεται για μία χρήση σε έναν μόνο ασθενή. Η δράση της μπορεί να μεγιστοποιηθεί με την χρήση διαλυμάτων (κοκτέιλς) μεσοθεραπείας διαφόρων υλικών.

 

Συσκευασία : Κουτί με 20 αμπούλες των 5ml