ΟΙΔΗΜΑΤΩΔΕΙΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

 

Συμμορφώνεται με την οδηγία MDD 93/42/EEC

 

mesohyal_MELILOT

Το mesohyal MELILOT είναι ένα διάλυμα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας που συνδυάζει το εκχύλισμα μελιλωτού και την τροξερουτίνη με μία βάση υαλουρονικού οξέως.
Τα ενεργά συστατικά του δρουν συνεργικά για την βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και για την μείωση της κατακράτησης υγρών.

– Το Εκχύλισμα Μελιλωτού ενισχύει την λεμφική κυκλοφορία και ενεργοποιεί την επιστροφή του αίματος μέσω των φλεβών. Μειώνοντας την διαπερατότητα των τριχοειδών επιτυγχάνει την μείωση του οιδήματος και την αίσθηση του πριξίματος.

– Η Τροξερουτίνη ελαχιστοποιεί τις αντιδράσεις των τριχοειδών, επιφέροντας μείωση της ερυθρότητας. Ακόμα αυξάνει την σύνθεση κολλαγόνου στα τοιχώματα των αγγείων και επίσης διαθέτει και δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

 

Πάντα στηριζόμενοι στην διάγνωση του αισθητικού προβλήματος του ασθενούς, το mesohyal MELILOT είναι το ιδανικό συστατικό για την δημιουργία cocktails με άλλα προϊόντα από την σειρά mesohyal όπως με το:

mesohyal HYALURONIC : γιαενυδάτωση του δέρματος και αναζωογόνηση
mesohyal NCTC 109 : για μία έντονα αναζωογονητική δράση
mesohyal VITAMIN C : για μία έντονα αντιοξειδωτική δράση
mesohyal DMAE : για σύσφιξη
mesohyal BIOTIN : για ενεργοποίηση του μεταβολισμού των κυττάρων
mesohyal CARNITINE : για αύξηση της παραγωγής ενέργειας
mesohyal ARTITCHOKE : για ενεργοποίηση των λιπολυτικών διεργασιών
mesohyal ORGANIC SILICON : για αναγέννηση και αναδόμηση του δέρματος.

 

Για δημιουργία cocktails με το mesohyal HYALURONIC, θα πρέπει πρώτα να προστεθεί αυτό, στην σύριγγα λόγω του υψηλότερου ιξώδες του. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα έχει επιτευχθεί ένα ομογενές διάλυμα μεσοθεραπείας.

 

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ διαρκεί γύρω στα 20 με 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Το θεραπευτικό πρωτόκολλο θα εξαρτηθείαπό την βαθμίδα της κυτταρίτιδας του ασθενούς και την κατάσταση του δέρματος του. Συνήθως απαιτούνται από 8 έως 12 συνεδρίες με μεσοδιάστημα μίας εβδομάδας.

 

Μολονότι οι ευεργετικές δράσεις του mesohyal MELILOT είναι άμεσα εμφανείς και μακράς διάρκειας, σε καμία περίπτωση δεν παύει τις επιπτώσεις των βλαβερών συνηθειών στην διαχείριση της σιλουέτας, οπότε τακτικές θεραπείες συντήρησης θα πρέπει να εφαρμόζονται κάθε 6/8 μήνες, προκειμένου να διατηρείται η υγιής όψη του δέρματος. Αυτή η περίοδος είναι δυνατόν να επιμηκυνθεί ή και να ελαττωθεί ανάλογα πάντα με τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί.

 

Το mesohyal MELILOT διατίθεται σε αμπούλες των 2ml. Η κάθε αμπούλα προορίζεται για μία χρήση σε έναν μόνο ασθενή.

 

Συσκευασία : Κουτί με 20 αμπούλες των 2ml