ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ – ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

 

Συμμορφώνεται με την οδηγία MDD 93/42/EEC

 

mesohyal_CARNITINE

Το mesohyal CARNITINE  είναι ένα διάλυμα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας που συνδυάζει την Καρνιτίνη (L-carnitine) με μία βάση υαλουρονικού οξέως.

Η  Καρνιτίνη (L-carnitine) είναι ένα αμινοξύ που συμμετέχει στον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων. Είναι ένας φυσιολογικός μεταφορέας των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια, όπου γίνεται η οξείδωση τους και η ακόλουθη απελευθέρωση ενέργειας.

Η αποτελεσματικότητα της Καρνιτίνης ενισχύεται όταν συνοδεύεται από μία αυξημένη φυσική δραστηριότητα από τον ασθενή.

 

 

Πάντα στηριζόμενοι στην διάγνωση του αισθητικού προβλήματος του ασθενούς, το mesohyal CARNITINE είναι το ιδανικό συστατικό για την δημιουργία cocktails με άλλα προϊόντα από την σειρά mesohyal όπως με το:

mesohyal HYALURONIC : για ενυδάτωση του δέρματος και αναζωογόνηση
mesohyal NCTC 109 : για μία έντονα αναζωογονητική δράση
mesohyal VITAMIN C : για μία έντονα αντιοξειδωτική δράση
mesohyal DMAE : για σύσφιξη
mesohyal BIOTIN : για ενεργοποίηση του μεταβολισμού των κυττάρων
mesohyal ARTITCHOKE : για ενεργοποίηση των λιπολυτικών διεργασιών
mesohyal ORGANIC SILICON : για αναγέννηση και αναδόμηση του δέρματος.

 

Για δημιουργία cocktails με το mesohyal HYALURONIC, θα πρέπει πρώτα να προστεθεί αυτό, στην σύριγγα λόγω του υψηλότερου ιξώδες του. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα έχει επιτευχθεί ένα ομογενές διάλυμα μεσοθεραπείας.

 

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ διαρκεί γύρω στα 20 με 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Το θεραπευτικό πρωτόκολλο θα εξαρτηθεί από την βαθμίδα της κυτταρίτιδας του ασθενούς και την κατάσταση του δέρματος του. Συνήθως απαιτούνται από 8 έως 12 συνεδρίες με μεσοδιάστημα τουλάχιστον μίας εβδομάδας.

 

Μολονότι οι ευεργετικές δράσεις του mesohyal CARNITINE είναι άμεσα εμφανείς και μακράς διάρκειας, σε καμία περίπτωση δεν παύει τις επιπτώσεις των βλαβερών συνηθειών στην διαχείριση της σιλουέτας, οπότε τακτικές θεραπείες συντήρησης θα πρέπει να εφαρμόζονται κάθε 6/8 μήνες, προκειμένου να διατηρείται η υγιής όψη του δέρματος. Αυτή η περίοδος είναι δυνατόν να επιμηκυνθεί ή και να ελαττωθεί ανάλογα πάντα με τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί.

 

Το mesohyal CARNITINE διατίθεται σε αμπούλες των 5ml. Η κάθε αμπούλα προορίζεται για μία χρήση σε έναν μόνο ασθενή.

 

Συσκευασία : Κουτί με 20 αμπούλες των 5ml