ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

 

Συμμορφώνεται με την οδηγία MDD 93/42/EEC

 

mesohyal_BIOTIN

Το mesohyal BIOTIN είναι ένα διάλυμα αναζωογόνησης που συνδυάζει βιταμίνες και μεταλλικά άλατα με μία βάση υαλουρονικού οξέως.
Η Βιοτίνη, επίσης γνωστή και ως βιταμίνη Β8, παίζει σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπών. Διαθέτει την ικανότητα να αντισταθμίζει το έλλειμμα των θρεπτικών συστατικών του τριχωτού της κεφαλής, το οποίο ευθύνεται για την αδυναμία των τριχών και την πρώιμη απώλειά τους.
Μπορεί να θρέψει την τον θύλακα των τριχών, οπότε και βοηθά στην διατήρηση ενός δυνατού και υγιούς τριχωτού κεφαλής. Διεγείρει την μικροκυκλοφορία, η οποία ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων και επιβραδύνει την διαδικασία γήρανσης του δέρματος.

 

Πάντα στηριζόμενοι στην διάγνωση του αισθητικού προβλήματος του ασθενούς, το mesohyal ΒΙΟΤΙΝ είναι το ιδανικό συστατικό για την δημιουργία cocktails με άλλα προϊόντα από την σειρά mesohyal όπως με το:

mesohyal HYALURONIC : για ενυδάτωση του δέρματος και αναζωογόνηση

mesohyal NCTC 109 : για μία έντονα αναζωογονητική δράση

mesohyal VITAMIN C : για μία έντονα αντιοξειδωτική δράση

mesohyal DMAE : για σύσφιξη

mesohyal CARNITINE : για αύξηση της παραγωγής ενέργειας

mesohyal ARTITCHOKE : για ενεργοποίηση των λιπολυτικών διεργασιών

mesohyal MELILOT : για αντιμετώπιση της οιδηματώδους κυτταρίτιδας

mesohyal ORGANIC SILICON : για αναγέννηση και αναδόμηση του δέρματος.

 

Για δημιουργία cocktails με το mesohyal HYALURONIC, θα πρέπει πρώτα να προστεθεί αυτό στην σύριγγα λόγω του υψηλότερου ιξώδες του. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα έχει επιτευχθεί ένα ομογενές διάλυμα μεσοθεραπείας.

 

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ διαρκεί γύρω στα 20 με 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Το θεραπευτικό πρωτόκολλο θα εξαρτηθεί από την ηλικία του ασθενούς και την κατάσταση του δέρματος του. Συνήθως απαιτούνται από 5 έως 10 συνεδρίες με μεσοδιάστημα μία ή δύο εβδομάδων.

 

Μολονότι οι αναπλαστικές και αντιγηραντικές δράσεις του  mesohyal BIOTIN είναι άμεσα  εμφανείς και μακράς διάρκειας, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά  τις επιπτώσεις της γήρανσης. Συνεπώς τακτικές θεραπείες συντήρησης θα πρέπει να εφαρμόζονται κάθε 6 μήνες προκειμένου να διατηρείται η υγιής όψη του δέρματος. Αυτή η περίοδος είναι δυνατόν να επιμηκυνθεί ή και να ελαττωθεί ανάλογα πάντα με τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί.

 

Το mesohyal ΒΙΟΤΙΝ διατίθεται σε αμπούλες των 2ml. Η κάθε αμπούλα προορίζεται για μία χρήση σε έναν μόνο ασθενή.

 

Συσκευασία : Κουτί με 20 αμπούλες των 2ml