ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ

 

Συμμορφώνεται με την οδηγία MDD 93/42/EEC

 

mesohyal_ARTICHOKE

Το mesohyal ARTITCHOKE είναι ένα διάλυμα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας που συνδυάζει το εκχύλισμα αγκινάρας με μία βάση υαλουρονικού οξέως.
Το εκχύλισμα αγκινάρας, γνωστό και ως Cynara Scolymus, ενδυναμώνει σημαντικά την σύνθεση των συνενζύμων που συμμετέχουν στις αναβολικές διαδικασίες μειώνοντας τον λιπώδη ιστό.
Η συγκεκριμένη του δράση διεγείρει το σύστημα παροχέτευσης του λεμφικού, μειώνοντας την κατακράτηση των υγρών στους ιστούς όπως επίσης και το οίδημα.
Επιπρόσθετα, χάρη στην αντιοξειδωτική του επίδραση, το εκχύλισμα αγκινάρας προλαμβάνει την γήρανση του οργανισμού που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.
Η εντατικά ενυδατική δράση του υαλουρονικού οξέως που περιέχεται στο mesohyal ARTITCHOKE,του δίνει την δυνατότητα να επιδιορθώνει τους γηρασμένους εξαιτίας της κυτταρίτιδας ιστούς.

 

Εν μέσω της γενικότερης φιλοσοφίας της μεσοθεραπείας και πάντα στηριζόμενοι στην διάγνωση του αισθητικού προβλήματος του ασθενούς, το mesohyal ARTITCHOKE μπορεί να συνδυαστεί με :

mesohyal CARNITINE : για αύξηση της παραγωγής ενέργειας
mesohyal MELILOT : για αντιμετώπιση της οιδηματώδους κυτταρίτιδας
mesohyal DMAE : προκειμένου να επιτευχθεί σύσφιξη του δέρματος ύστερα από τη μείωση του όγκου στην θεραπευμένη περιοχή

 

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ διαρκεί γύρω στα 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Αν και το θεραπευτικό πρωτόκολλο πάντα εξαρτάται από την εξέλιξη του αισθητικού προβλήματος, συνήθως απαιτούνται από 8 έως 12 συνεδρίες ανά 8 με  15 ημέρες.

 

Μολονότι οι ευεργετικές δράσεις του mesohyal ARTITCHOKE είναι άμεσα εμφανείς και μακράς διάρκειας, σε καμία περίπτωση δεν παύει τις επιπτώσεις των βλαβερών συνηθειών στην διαχείριση της σιλουέτας, οπότε τακτικές θεραπείες συντήρησης θα πρέπει να εφαρμόζονται κάθε 6/8 μήνες, προκειμένου να διατηρείται η υγιής όψη του δέρματος. Αυτή η περίοδος είναι δυνατόν να επιμηκυνθεί ή και να ελαττωθεί ανάλογα πάντα με τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί.

 

Το mesohyal ARTITCHOKE διατίθεται σε αμπούλες των 5ml. Η κάθε αμπούλα προορίζεται για μία χρήση σε έναν μόνο ασθενή. Τα αποτελέσματά της ενισχύονται με την εφαρμογή του σε cocktails μεσοθεραπείας.

 

Συσκευασία : Κουτί με 20 αμπούλες των 5ml