Το Dermatic 1 είναι ένα πιστόλι μεσοθεραπείας, το οποίο λειτουργεί με συμπιεσμένο  αέρα παρέχοντας έτσι στον ιατρό μεγάλη ακρίβεια.
Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Dermatic 1 συνίσταται στη χρήση πεπιεσμένου αέρα που παρέχει μεγάλη ταχύτητα κατά την έκχυση. Αυτό εξασφαλίζει μία πολύ λιγότερο επώδυνη θεραπεία για τον ασθενή και εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια για τον ιατρό.

dermatic1

Παράμετροι

Με το Dermatic μπορεί κανείς να προσδιορίσει τις παρακάτω παραμέτρους κατευθείαν στο πιστόλι: ταχύτητας ριπής (από 0 έως 350 shots/min.), βάθος έκχυσης (από 1 έως 12mm), και την ποσότητα υγρού για την ένεση. Το πιστόλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην χειροκίνητη ή αυτόματη λειτουργία. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η ακρίβεια και η αναπαραγωγικότητα.

 

Lag Clamping System

Το Dermatic 1 προσφέρει το Lag Clamping System (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας), το οποίο εξασφαλίζει την μηδαμινή απώλεια υλικού. Ο πλαστικός καθετήρας (μεταξύ της σύριγγας και της βελόνας) που παρέχει το υγρό για τη μεσοθεραπεία, παραμένει κλειστός (μπλοκαρισμένος) όταν η βελόνα δεν είναι στο δέρμα.  Το Lag Clamping System επιτρέπει στο πιστόλι να παρέχει την προκαθορισμένη ποσότητα υγρού μόνο όταν η βελόνα είναι μέσα στο δέρμα (και όχι πριν η βελόνα εισχωρήσει στο δέρμα). Ο καθετήρας φράσσει, κατα τη διάρκεια που η βελόνα  είναι   στο εσωτερικό της επιδερμίδας.

 

Πλεονεκτήματα
– Ταχύτητα κατά την έκχυση, πολύ λιγότερο επώδυνη θεραπεία
– Καμία απολύτως απώλεια υλικού
– Ρυθμίσεις: ταχύτητα ριπής, ποσότητα υγρού και βάθος έκχυσης
– Επιλογή μεταξύ χειροκίνητης και αυτόματης λειτουργίας
– Εργονομία

 

Χαρακτηριστικά
Περιεχόμενο: Παραδίδεται σε  βαλίτσα με τα εξαρτήματα
Πιστοποιητικό: Σήμανση CE
Παρατήρηση: φορητή και αθόρυβη συμπιεστική συσκευή

 

acc-dermaticΕξαρτήματα
Θήκη Dermatic

Σύριγγα

Καθετήρας

Προσαρμογέας σύριγγας

Ακροφύσιο που αποστειρώνεται.