Επαγγελματική μέθοδος για την εντατική θεραπεία σε δέρματα επιρρεπή σε ακμή και την υπερβολική έκκριση σμήγματος. Καθαρίζει βαθιά την επιφάνεια του δέρματος και τα υπολείμματα της ακμής για τη βέλτιστη λειτουργία του τριχοσμηγματογόνου αδένα.
Το acne-peel system περιέχει την ποσότητα προϊόντος που απαιτείται για την εκτέλεση 5 θεραπευτικών συνεδριών σε μεσοδιαστήματα 10 έως 15 ημερών, σύμφωνα με τη σύσταση του ειδικού και την ευαισθησία του δέρματος καθώς και την ικανότητα ταχείας ανάρρωσής του.

 

 

 

 

Το pack της θεραπείας περιέχει:

Mesopeel azelan
50ml
Χημική απολεπιστικό που περιέχει έναν συνδυασμό αζελαϊκoύ και σαλικυλικού οξέως. Διαθέτει ιδιότητες ενάντια στους μύκητες και του φαγέσωρες ενώ παράλληλα ρυθμίζει και της υπερμελαχρώσεις.
pH 1,5

Post-peel crystal fiber mask
5 φακελάκια x 25ml
μάσκα προσώπου που περιλαμβάνει 3D νανο-ίνες. Μειώνει την θερμοκρασία της επιφάνειας του δέρματος και αυξάνει τα επίπεδα ενυδάτωσης του.

 

pore sealing shield
3 μονοδόσεις των 3 ml
Gel που λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας για να παρατείνει και να διατηρήσει τα αποτελέσματα των δραστικών συστατικών που έδρασαν κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ενώ παράλληλα καταπραΰνει και συσφίγγει τους πόρους.

post-peel neutralizing spray
50 ml
Ένα διάλυμα με pH 8,6 για εξουδετέρωση του peel